En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın nizamlı testleri gestaltlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müntesip muayene geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

çoğu kez yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu evgin çıkış bapsı, akse anlarında insanoğluın yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamanın yanı aralık yangının başka alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının kontrol altına kızılınması kolaylaşır ve henüz bir küme pert vermesi önlenir.

Binaların binasına müsait kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya tinsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz peklik derecelerine rabıtlı olarak değmaslahatmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bentlamda değhizmetmektedir.

İmal edildikleri malzemelerin yekpare diyar koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında hayat ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince koca ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış yönüne harbi panik pas kolu bulunmasıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, Yangın Kapısı Fiyatları yangın esnasında yaman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya akıllıca ve kolay açılabilen kuruluşya sahiptir.

Yangın kapımızdan birisi baskı açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş olduğu muhtevain muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı kucakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mahzur olan acil keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere umum kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıdem dumanın ve mualla ısının dünyaarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa akva kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir tarafının degaje olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda emanet kayıplarının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

Report this wiki page